Gratis advies van onze juristen 058 203 88 87

Veelgestelde vragen

BKR registratie verwijderen

Hoe gaat het verwijderen van een BKR registratie te werk?

Nadat u ons vrijblijvende adviesformulier heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om u te adviseren. Ziet uw situatie er kansrijk uit en mogen wij voor u aan de slag? Dan stellen wij een verzoekschrift op. Vaak wordt binnen twee weken bekend of uw BKR registratie wordt verwijderd. In de meeste gevallen kunt u dan opnieuw een krediet afsluiten. 

Hoe lang duurt het om een BKR registratie te laten verwijderen?

De kredietverstrekker dient binnen 4 weken te reageren op ons verzoekschrift. Indien dit nodig is kunnen wij de urgentie van uw situatie ook in kaart brengen in ons verzoekschrift om deze termijn te versnellen. Als uw verzoek tot verwijdering of aanpassing van uw BKR registratie wordt goedgekeurd dan verdwijnt uw registratie binnen 48 uur uit uw BKR overzicht.

Wat kost het om een BKR registratie te laten verwijderen?

Advies met betrekking tot BKR registraties is gratis. Wilt u graag een uitgebreider advies of een telefonische hulp? De kosten hiervoor bedragen € 149,-. De kosten van het opstellen van een verzoekschrift tot aan de beëindigen van de BKR registratie zijn een eenmalige € 690,-. Wij hanteren vaste en eenmalige kosten zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Heeft u een ander verzoek met betrekking tot een BKR registratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden. 

Kan ik mijn BKR registratie niet zelf laten verwijderen?

U kunt zelf een verzoek indienen om uw BKR registratie te laten verwijderen. Echter verkleint dit vaak de kans van slagen. Ons bedrijf staat bij de meeste kredietverstrekkers bekend als nauwkeurige organisatie die aanvragen doet die ergens op gebaseerd zijn. Door onze directe lijnen, juiste onderbouwingen met bewijsstukken en corresponderende juristen is de kracht van onze verzoekschriften vaak sterker dan wanneer u dit zelf doet. Door onze ruime ervaring weten wij welke belangenafweging kredietverstrekkers maken bij een verzoek tot verwijdering van uw BKR registratie.

 

Hoe lang duurt het tot mijn BKR registratie vanzelf weg gaat?

Zodra u een krediet afsluit bij een kredietverstrekker staat u in het systeem van het BKR en heeft u dus een BKR-registratie. Op het moment dat uw krediet is afgelost geeft de kredietverstrekker dit door aan het BKR, na dit moment blijft uw BKR-registratie nog 5 jaar bestaan. Voor meer informatie over het aflopen van een BKR registratie kunt u onze blog Hoe lang duurt een BKR registratie lezen.

Jurist

Specialisme: BKR registratie verwijderen

Wat onze klanten over ons zeggen

Heel snel en goed geholpen. Heel blij met het resultaat. Heel erg bedankt voor de goede service!
Mevr. Wiersma
Transparante informatie, komt afspraken na en houdt je op de hoogte. Na 1.5 week was alles al geregeld. Heel erg bedankt voor de goede service (Renske!!)
Mevr. Pattiapon

Onafhankelijke oogle reviews. Nu vrijblijvend advies aanvragen.

Kun je een auto leasen met een BKR registratie?

Uitleg over het leasen van een auto met een BKR registratie.

Verder lezen

Een advocaat inhuren om een BKR registratie te verwijderen

Uitleg over de voor en nadelen van het inhuren van een advocaat om uw BKR registratie te laten verwijderen.

Verder lezen

Geschillencommissie BKR

Uitleg over het Kifid, de geschillencommissie van het BKR. Hier kunt u terecht als de kredietverstrekker uw BKR registratie niet wil verwijderen.

Verder lezen