Gratis advies van onze juristen 058 203 88 87

Hoe kun je een BKR registratie verwijderen?

Een BKR registratie verwijderen kan gedaan worden indien uw belang groot is. Een groot belang is bijvoorbeeld het verkrijgen van een hypotheek (woning kopen) of het oversluiten van uw hypotheek, zakelijke lening, lease-auto, verbouwing, enzovoort. Daarnaast is het belangrijk dat uw financiële situatie stabiel is en dat u een aantoonbaar inkomen heeft.

Direct vrijblijvend advies

Laat ons uw situatie vrijblijvend beoordelen. Heeft u spoed omdat uw hypotheekaanvraag bijvorobeeld is afgekeurd? Dan dienen wij een verzoek tot BKR registratie verwijderen in op dezelfde dag!

Jurist

Specialisme: BKR registratie verwijderen

Zo werkt het

Bekijk welke BKR registratie(s) u heeft

Ga naar de officiële website van BKR. U kunt hier inloggen met uw bankpas (IDIN) om uw BKR registraties te bekijken. U kunt uw BKR overzicht naar ons toesturen zodat wij vrijblijvend kunnen kijken of wij deze kunnen verwijderen.

Vrijblijvend advies van één van onze juristen

Nadat u ons vrijblijvende adviesformulier heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om u te adviseren. U kunt ons ook direct bellen op 058 203 88 87. We bespreken uw situatie en geven u direct advies m.b.t. het verwijderen van uw BKR registratie.

Opstellen verzoekschrift

Ziet uw situatie er kansrijk uit en mogen wij voor u aan de slag? Dan stellen wij een verzoekschrift op. In dit verzoekschrift tonen wij aan dat u niet langer een risico bent voor kredietverstrekkers. Dit doen wij met bewijsstukken en jurisprudentie dat betrekking heeft op uw situatie. U keurt het concept goed, onze advocaat checkt het en wij sturen het op.

Oordeel over uw BKR registratie

Het resultaat krijgen wij als eerste binnen. Uw verzoek is positief! Ze verwijderen uw BKR registratie binnen 2 werkdagen. Negatief? Dan kunnen wij in bezwaar gaan bij het Kifid om uw BKR registratie als nog te doen verwijderen, echter wordt 80% direct verwijderd.

Jurist

Specialisme: BKR registratie verwijderen

Wat onze klanten over ons zeggen

Heel snel en goed geholpen. Heel blij met het resultaat. Heel erg bedankt voor de goede service!
Mevr. Wiersma
Transparante informatie, komt afspraken na en houdt je op de hoogte. Na 1.5 week was alles al geregeld. Heel erg bedankt voor de goede service (Renske!!)
Mevr. Pattiapon

Onafhankelijke oogle reviews. Nu vrijblijvend advies aanvragen.

Kun je een auto leasen met een BKR registratie?

Uitleg over het leasen van een auto met een BKR registratie.

Verder lezen

Een advocaat inhuren om een BKR registratie te verwijderen

Uitleg over de voor en nadelen van het inhuren van een advocaat om uw BKR registratie te laten verwijderen.

Verder lezen

Geschillencommissie BKR

Uitleg over het Kifid, de geschillencommissie van het BKR. Hier kunt u terecht als de kredietverstrekker uw BKR registratie niet wil verwijderen.

Verder lezen