Gratis advies van onze juristen 058 203 88 87

Veelgestelde vragen

Over ons

Wat doet BKRverwijderen.nl allemaal?

Mensen helpen met de expertise en ervaring waarover wij beschikken voor hen die dat niet hebben. Dat is waar het er voor ons om draait en onze nummer 1 motivatie om BKR registraties te verwijderen voor onze cliënten. Iedereen bewandelt een ander pad. Soms kom je ongewild of zelfs compleet onverwachts in de problemen. Wij helpen u.

Wat is er uniek aan BKRverwijderen.nl?

Als u ons online adviesformulier heeft ingevuld hebben wij al een kijk op uw situatie. Omdat we veel contact met u en de kredietverstrekker onderhouden weet u precies waar u aan toe bent, van het opstellen van het verzoekschrift tot aan de verwijdering van uw BKR registrstie. Ook werken wij met een vaste prijs. BKRverwijderen.nl vind het belangrijk dat uw BKR registratie geen negatief gevolg heeft voor uw (financiële) toekomst. We helpen u graag.

Kan ik eerst contact opnemen voor vrijblijvend advies?

Nadat u ons vrijblijvende adviesformulier heeft ingevuld, nemen wij contact met u op om u te adviseren. U kunt ons ook direct bellen op 058 2011 963. We bespreken uw situatie en geven u direct advies met betrekking tot het verwijderen van uw BKR registratie.

Hoe communiceert BKRverwijderen.nl met mij?

U kunt eerst het online advies formulier invullen. Daarna nemen wij telefonisch contact met u op om uw situatie in kaart te brengen, u kunt ons ook direct bellen. We sturen u via de mail een concept van het verzoekschrift en verzenden deze alleen met uw goedkeuring. Wij nemen contact op met de kredietverstrekker over de status van uw BKR registratie en houden u hier proactief over op de hoogte.   

Hoeveel succes heeft BKRverwijderen.nl tot nu toe?

Vaak pakken onze verzoekschriften goed uit, BKR registraties worden in 80% van de gevallen verwijderd. Indien het verzoek geweigerd wordt kunt u bezwaar maken.